Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Петиція: визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Києва

П'ятниця, 10.02.2017 22:01   Відео з сайту газети "Сегодня"

   20 грудня 2016 року на сайті Київської міської ради було створено петицію:

   "Визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Києва, дозволити їм вільно жити в підвалах, горищах та інших місцях їх постійного перебування та знищувати гризунів".



   Петиція набрала необхідні 10 тисяч голосів.

   Київський міський голова Віталій Кличко доручив (доручення від 08.02.2017 №08/КО-1513 (п)) постійній комісії Київської міської ради з питань з питань екологічної політики, постійній комісії Київської міської ради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу та виконавчому органу Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) розглянути електронну петицію в установленому порядку.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Відео".


Вам була корисна ця стаття?

Антоніна Просєкова  11.02.2017 11:18
Рассказ "КОТ, КОТОРЫЙ НЕ ГУЛЯЕТ САМ ПО СЕБЕ". В нашем доме у моих соседей жил кот Аргон. Он был очень боевой по характеру. Об этом свидетельствовали откушенное ухо и подбитый глаз. Он не боялся ни других котов, ни собак, ни людей. В нашем дворе Аргон был полным "хозяином" и временами вел себя даже очень нагло. Как-то летом у нас на кухне было открыто окно. Я приготовила завтрак для внучки и поставила тарелку на стол. Пошла за внучкой в комнату. Приходим с ней на кухню, а на столе... пустая тарелка! "Ах ты плут!" - догадалась я, что это был соседский кот. Я не была одинока в таких деяниях котика. Другие соседи тоже жаловались на этого "воришку". А однажды произошел чрезвычайный случай. Хозяйка Аргона варила в кастрюле курицу целиком. Ей что-то понадобилось в комнате и она вышла из кухни. В это время кот прыгнул на плиту, из кипящего бульона вытащил курицу и выскочил с ней через открытую форточку! Какое же было наше удивление, когда мы узнали, куда потащил курицу Аргон! Оказывается, в подвале дома жила кошка и у неё были маленькие котята. Эту украденную курицу Аргон притащил кошке с котятами! После этого случая весь двор зауважал бесстрашного кота. Это кот, который не гулял сам по себе. Вот так!

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):