Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

День селфі в музеї

Вівторок, 17.01.2017 15:29   

   За ініціативи Європейського проекту Culture Themes 18 січня 2017 року відбудеться Міжнародний флешмоб музейних селфі. В Україні цього року акція пройде вже втретє. У 2016 році до Міжнародного дня музейного селфі долучилось приблизно 50 музеїв.

   Міжнародний день селфі в музеї покликаний привернути увагу до музеїв та їхніх колекцій. А завдяки соціальним мережам відбувається якнайширша популяризація надбань світової культури.

   Для участі у флешмобі потрібно прийти до улюбленого музею, зробити "селфі" (фотопортрет власноруч) на тлі чи поруч з улюбленим експонатом та опублікувати його у Facebook, Twitter чи Instagram із хештегом #MuseumSelfie та тегом музею.



   Долучитися до акції киян запрошують зокрема Національний музей Тараса Шевченка та Музей Ханенків. Адреса музею Тараса Шевченка: м.Київ, бульвар Шевченка, 12. Вартість вхідного квитка: для дорослих - 25.00 грн.; для учнів, студентів та пенсіонерів - 15.00 грн.

   Адреса музею Ханенків: м. Київ, вул. Терещенківська, 15-17. Вартість квитків: повний: 30*/50** грн.; студентський: 17/30 грн.; для пенсіонерів та школярів: 12/20 грн.
* Огляд екпозиції європейського мистецтва або азійського мистецтва.
** Огляд усіх експозицій музею.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Київські музеї".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):