Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Странніков обіцяє фінансування реконструкції 103-ї школи

Середа, 04.01.2017 17:42   

   На засіданні Київської міської ради 12 грудня 2016 року голова бюджетної комісії Київради Андрій Странніков повідомив, що в бюджеті на 2017 рік передбачено кошти на завершення проектування та початок будівельних робіт з реконструкції школи №103. Наводимо діалог депутата від місцевості ДВРЗ Павла Тесленка та Андрія Страннікова:

   Тесленко П.П.: "Добрий день, шановний Андрій Миколайович! Скажіть, будь ласка, в нас у мікрорайоні склалася, і ви знаєте цю ситуацію, пов"язану з дитячою школою №103, не вистачає місць для дітей, навіть іноді відбуваються такі речі, коли перший-другий клас навчається в дошкільних навчальних закладах, саме садочках.
   Скажіть, будь ласка, чи передбачено фінансування на проектування, реконструкцію з добудовою 103-ї школи? Будь ласка, прокоментуйте, тому що для наших мешканців якраз мікрорайону ДВРЗ та Старої Дарниці це питання допоможе розв"язати сьогоднішню ситуацію, коли перші, ще раз повторююсь, другі класи навчаються в дошкільних навчальних закладах. Дякую!"



   Странніков А.М.: "Дякую, шановний Павле Петровичу! Якраз ваша пропозиція була підтримана комісією з питань бюджету та соціально-економічного розвитку і передбачені кошти по розпоряднику Департамент будівництва та житлового забезпечення для КП "Житлоінвестбуд-УКБ" для проектування, завершення проектування та початку будівельних робіт у наступному році. Тому передайте вашим виборцям, мешканцям міста Києва, що це питання зрушиться обов'язково в наступному році".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Школа" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Лилия  17.08.2017 18:01
Нужно обращаться к Тесленко с предложением от родителей по поводу капитального ремонта школы № 11. т.е официально писать звернення и подписи собрать. Но вначале поговорить с директором школы, чтоб через голову не прыгать. Что то мало стало буйных- вот и нету вожаков- так кажется в песне поется))

Светлана  28.01.2017 11:35
Оксана - это не ревность, а констатация фактов. 11 школа также нуждается в ремонте. Причём в капитальном. В 11 школе также учатся дети ничем не хуже, чем в 103 школе. И коль поднимается вопрос депутатом Тесленко о 103 школе, то нужно было сразу ставить вопрос и об 11 школе. А то странно как-то получается.

Оксана  27.01.2017 14:39
103 школа намного меньше 11 школы. В ней даже актового зала нет. Спортзал служит и для физкультуры и для собраний и для концертов. И там всегда не помещались дети, когда то была вторая смена, а сейчас садики.И вообще что за ревность?

Светлана  05.01.2017 21:51
На ДВРЗ есть не только 103 школа, а и школа №11. Странно, что деньги на 11 школу не запланировали выделить. Не потому ли что Тесленко П.П учился в 103 школе? Кстати школа №11 построена намного раньше 103.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):