Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Новорічні розваги в Києві

Неділя, 01.01.2017 20:58   

   Для киян, які залишаються на новорічні свята в Києві, але не хочуть сидіти вдома, пропонуємо добірку цікавих культурно-розважальних заходів, запланованих на святкові дні.

   Новий рік між двома дзвіницями. До 15 січня на Софійській і Михайлівській площах. Софійська та Михайлівська площі перетворяться на центр вуличного святкування Нового року в столиці.
   1 і 2 січня з 17:00 до 21:00 гостей Софійської площі очікують яскраві концерти. 7 січня – хода Дідухів та Зіркарів, різдвяні гуляння за участю автентичних фольклорних колективів, поп- і рок-гуртів і масове колядування. 8 січня стане днем прогресивної альтернативної музики, а 9 січня виступлять артисти Театру опери і балету для дітей та юнацтва.
   13 січня між двома дзвіницями буде Щедрий вечір. Щедрувати гості площі зможуть разом з фольклорними колективами країни, естрадними виконавцями, поп-рок гуртами і багатьма іншими. На 14 січня запланований ще один святковий концерт, а 15 січня відбудеться урочисте закриття Новорічно-Різдвяного фестивалю.

   Європейське містечко на Поштовій. Цього року на Поштовій площі підготували новорічні акції. Вперше тут встановлено тематичні фотозони: десять стендів країн-переможців пісенного конкурсу «Евробачення». В програмі заходів є фотоконкурс з цінними призами, танці, пісні та колядки. Вхід вільний.

   «Фестиваль казки старого Подолу» на Контрактовій. Фестиваль розпочався 23 грудня і триватиме до дев’ятого січня. На локації встановлено новорічну ялинку, резиденцію Діда Мороза, каток, каруселі та зону дитячих розваг.

   Резиденція Санта Клауса в Маріїнському парку. До 15 січня в Маріїнському парку. У День Святого Миколая в Маріїнському парку запрацювала Резиденція Санта Клауса, біля якої також облаштують Будинок новорічної пошти, майстерню іграшок, казковий світ Лапландії та інші святкові будиночки. Крім самого Санти, всі охочі зможуть познайомитися з його сім'єю – місіс Клаус і донькою Санні. Місіс Клаус разом зі своїми друзями-ельфами буде проводити майстер-класи з приготування різдвяного печива. Також організатори обіцяють снігобоулінг, снігові піраміди і безліч сюрпризів.

   На ВДНГ вже працює розважальний комплекс «Зимова країна» – найбільша в Україні територія з зимовими розвагами. Тут облаштовано ковзанку площею 4000 кв. м, крижані гірки, контактний зоопарк, сферичний кінотеатр, парк льодових скульптур, а також резиденцію Діда Мороза. На локації відбудеться 3D-шоу «Вартові Мрій», діятимуть ярмарки та фудкорти. Вхід на територію ВДНГ вільний.



   Нове Різдво на Хрещатику. До 8 січня навпроти ЦУМу. Нове Різдво на Хрещатику – це барвистий ярмарок європейського формату. Це будиночки з солодощами, гарячими напоями та новорічними сувенірами, карусель і казковий екскурсійний поїзд для малюків, сферичний кінотеатр, тир, ковзанка, щоденна дискотека з найвідомішими діджеями столиці, майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок та ялинкових прикрас, зона малювання, вивчення колядок, активності від дитячих аніматорів, Святий Миколай і багато іншого.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Інна Росєва  02.01.2017 15:58
Дарую читачам найновіший шкіц "Новорічний "подарунок"":
-Господи, де ж вони поділися? Скільки я їх можу вже шукати? Ну, були у мене гості. Та навіщо вони гостям? Ну, випили ми трішечки по бокалу ... компоту із смородини та сливи. Хіба з нього сп,янієш!? Та і гості були чемні, не вередували, тільки багато сміялися з дотепів. Тож, ця версія відпадає. Тоді яка інша? - запитувала себе господиня і далі була стурбована пропажею, - Вже і за диваном їх немає. Навіть всю пилюку за ним прибрала, до якої 31 числа не дійшли руки . І що це ти мені, Півнику, заподіяв? Вирішив зробити такий "подарунок"? - продовжувала у розпачі жінка, - Ще тільки другий день Нового року, а ти вже так глузуєш із мене? А що буде далі!? Ні! Я таки їх знайду! - налаштувала себе на позитив і взяла покривало, з якого раптом щось випало, - О, радість! - вигукує, - Знайшла! Мої любі! Мої навушники! Тепер буду слухати класичну музику, за якою так скучила! Пробач мені, Півнику, що так необачно тебе образила. Доведеться спокутувати цей гріх. -якось сумно додала, а потім перевела настрій на мажор, - Хай нам всім щастить у Році Червоного Півня!

Читачка  02.01.2017 10:39
Дякуємо редакції за цікаве оформлення новин!
З НОВИМ ЩАСЛИВИМ РОКОМ 2017 !!!

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):