Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

Четвер, 29.12.2016 21:43   

•  8 грудня 2016 року о 4 годині ранку затримано громадянина 1962 року народження, мешканця вулиці Марганецької, який скоїв пошкодження кабелю компанії Укртелеком.

•  8 грудня у проміжок часу з 8-ї до 15-ї години за адресою: вул. Літинська невідома особа шляхом пошкодження замка вхідних дверей проникла до квартири та викрала звідти ноутбук і ювелірні вироби.

•  9 грудня ввечері за адресою: вул. Алма-Атинська, 43/57 трапився наїзд на пішохода 1994 року народження, мешканку вулиці Хорольської. Діагноз: травма ліктьового суглоба, травма коліна.


Кримінальні хроніки

•  10 грудня о 8 годині за адресою: вул. Алма-Атинська затримано громадянина, 1975 року народження, мешканця вулиці Алма-Атинської, який намагався викрасти з будинку зливну трубу.

•  11 грудня опівночі за адресою: вул. Алма-Атинська, 109, біля Центру культури невідомі особи побили мешканця вулиці Харківське шосе, 1970 року народження. Потерпілого доставлено у відділення спецтравми лікарні швидкої медичної допомоги.

•  Протягом ночі з 10 на 11 грудня за адресою: вул.Макаренка в автомобілі RENAULT розбито заднє скло та викрадено сумку зі спортивним одягом. 12 грудня у проміжок часу від 16-ї до 17-ї години за адресою: вул.Алма-Атинська розбито бокове скло та викрадено з салону гроші та інші речі з автомобіля FOLKSWAGEN.

•  13 грудня за адресою: вул. Рогозівська, у лікарні №11, викрадено документи - пенсійне посвідчення, картку киянина, посвідчення учасника війни - у пацієнта, 1928 року народження.

•  14 грудня ввечері за адресою: вул.Алма-Атинська невідома жінка попросила у місцевого мешканця, 1982 року народження, мобільний телефон, щоб подзвонити, після чого телефон власнику не повернула.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):