Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Чиновники Дніпровського району Києва не знають, де знаходиться ДВРЗ?

П'ятниця, 23.12.2016 10:41   За матеріалами сайту Дніпровської РДА

   "Наступного року розпочнеться будівництво нової школи для жителів ДВРЗ", - так називається вчорашня новина на сайті Дніпровської райдержадміністрації.

   Текст замітки починається двома реченнями протилежного змісту: "Наступного року на території мікрорайону ДВРЗ розпочнеться будівництво нової загальноосвітньої середньої школи №42. Новий навчальний заклад розташується за адресою: вул. Хорольська, 19".

Школа №42
Школа №42 на вулиці Хорольській

   Радіємо за школярів Старої Дарниці, адже загальновизнаним є факт, що київський мікрорайон ДВРЗ знаходиться за мостом через залізничні колії, і вулиця Хорольська до місцевості ДВРЗ не відноситься.

   Маємо свої дві школи - №№11 та 103 - і сподіваємось, що й до них дійде черга, оскільки ці школи також потребують реконструкції і розширення. А про школу №42 сайт "Ліски" розповідав у замітці "Найстаріша школа лівобережного Києва просить допомоги".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Школа".


Вам була корисна ця стаття?

Василий  23.12.2016 14:39
Жити по новому. Кличко по своему развитию и своим перлам по-моему даже черновецкого перещеголял. И этот человек (вы только вдумайтесь!) - мэр столицы. Чего же ждать от обычных чиновников,которых набирают по блату,не учитывая профессиональных качеств.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):