Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Сезонні ярмарки з продажу ялинок

Середа, 21.12.2016 22:19   

   Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших свят, яке люблять та з нетерпінням чекають і дорослі, і діти. А яке ж свято Нового року без ялинки? Придбати її можна, завітавши на ялинковий ярмарок.

   До уваги читачів - адресний перелік сезонних ярмарків з продажу хвойних дерев на території Дніпровського району: вул. Алма-Атинська, 37; вул. Алма-Атинська, 109; вул. Бучми, 10; вул. Малишка, 4-а; вул. Кибальчича, 11-а; вул. Миколайчука, 9; вул. Миропільська, 25; вул. Митрополіта А.Шептицького, 1/2; просп. П. Тичини, 7; вул. Празька, 1/35; вул. П.Вершигори, 1; вул. Райдужна, 4; вул. Регенераторна, 5-в; просп. Соборності, 4; просп. Соборності, 7-а; бульв. І. Шамо, 2/7; бульв. І. Шамо,12; вул. Ю. Шумського, 1; ріг вул. Ентузіастів, 37 та бульв. І. Шамо; ріг вул. І. Микитенка та вул. Курнатовського; вул. Сергієнка ріг вул. Сосюри; ріг вул. С. Стальського та бульв. Перова.

   Щоб уберегти від вирубування ялинки у парках та на вулицях міста, спеціалісти Київзеленбуду обробили хвойні дерева спеціальними розчинами - інсектицидами. У зв’язку з цим - прохання до мешканців бути обережними та не ламати гілки цих дерев. На відкритому повітрі цей розчин не шкодить ні деревам, ні людям, але при кімнатній температурі має специфічний неприємний аромат.



   У фотогалереї сайту "Ліски" - оброблені інсектицидами ялинки у парку Сосновому, що за Центром культури та мистецтв у місцевості ДВРЗ.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Екологія".


Вам була корисна ця стаття?

Читачка  22.12.2016 19:21
Дякую, пане Максиме, за високу кваліфікацію у поясненні цього складного питання! Буду знати: щоб продовжити день, треба йти на південь.

Читачка  22.12.2016 14:40
З прадавніх часів пращури українців в ніч з 21 на 22 грудня прикрашали ялинки (соснове, дубове віття), запалювали свічки і зустрічали Новий рік. На ялинку вішали іграшки, що символізували щастя, добробут, богатий врожай. Загадували бажання на весь рік, дівчата ворожили на судженого, на ласкаву долю. Бо ж цього дня ясне-красне Сонце повертало на весну, на літо, збільшуючи тривалість дня на декілька секунд. Вітаю всіх Із святом СОНЦЯ!!! З Його Різдвом!

Максим  22.12.2016 01:04
Викликає подив те, що взагалі-то інсектициди - це речовини проти комах. Це означає, що для захисту від "шкідників"-браконьєрів вони використовуються не за прямим призначенням. Напевно, нічого більш пахучого чи дешевого не знайшлося...

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):