Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

П'ятниця, 02.12.2016 17:05   

•  2 листопада 2016 року ввечері за адресою: вул. Алма-Атинська, за Центром культури на пішоходному переході автомобіль VOLKSWAGEN на невеликій швидкості наїхав на ногу 33-річній мешканці вулиці Інженера Бородіна. Автомобіль зупинився, трохи постояв і рушив далі.

•  4 листопада о 16 годині за адресою: вул. Олекси Довбуша громадянин у нетверезому стані намагався кинутись під колеса потяга. Перехожі завадили наміру чоловіка.

•  4 листопада о 18 годині за адресою: вул. Алма-Атинська, біля трамвайної зупинки "Укроптбакалія" неповнолітня дитина раптово вибігла на дорогу і вдарилась об автомобіль ВАЗ-2101.

•  5 листопада нарядом патрульної служби затримано мешканця вулиці Алма-Атинської, 1979 року народження, який скоїв квартирну крадіжку шляхом підбору ключів. У затриманого вилучено речові докази.

Квартирна крадіжка

•  6 листопада о 23 годині за адресою: вул. Марганецька відбулася бійка, у якій брали участь приблизно 5 чоловік проти двох. 7 листопада о 21 годині за адресою: вул. Алма-Атинська невідомий чоловік побив жінку на вулиці.

•  8 листопада об 11 годині за адресою: вул. Марганецька невстановлена особа відкрито заволоділа велосипедом, який стояв на другому поверсі багатоквартирного будинку. У здійсненні крадіжки викрито чоловіка, 1982 року народження, затриманого за скоєння інших злочинів. Стосовно підозрюваного застосовано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

•  9 листопада о 14 годині за адресою: вул. Олекси Довбуша затримано чоловіка, 1983 року народження, який намагався викрасти каналізаційний люк.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):