Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Дарницький вагоноремонтний завод здав учора 20 нових вагонів

Четвер, 01.12.2016 09:26   

   Вчора, 30 листопада 2016 року, ПАТ "Укрзалізниця" презентувала 20 нових піввагонів, збудованих на власних виробничих потужностях – Дарницькому вагоноремонтному заводі (ДВРЗ) у Києві.

   Це перша партія нових піввагонів, якими поповниться парк Укрзалізниці вже цього року. "Сьогодні ми випускаємо перші 20 піввагонів, до кінця року лише на цьому заводі їх буде виготовлено ще 80, а в наступному році починається кардинальне оновлення рухомого складу по всій Україні", - заявив під час презентації нового рухомого складу голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун.

   Загалом у 2016 році парк піввагонів поповниться майже на тисячу нових одиниць. Зокрема, 370 одиниць збудує ПАТ "Укрзалізниця" на власних виробничих потужностях (200 піввагонів до кінця грудня виготовить Панютинський вагоноремонтний завод і 68 піввагонів – Стрийський вагоноремонтний завод, який цьогоріч виготовив 2 піввагони). Також 650 піввагонів буде придбано у інших вагонобудівних заводів України.

Піввагон моделі 12-9745

   Прим. ред. "Ліски". На фото - піввагони моделі 12-9745. Саме такі будує Дарницький вагоноремонтний завод. Хоча основний вид діяльності підприємства - організація перевезення вантажів, завод займається також ремонтом і модернізацією вантажних 4-вісних вагонів декількох моделей. Виробничі потужності дозволяють виконувати ремонт близько 15000 одиниць на рік. Стосовно потужностей з будівництва нових піввагонів, то наприклад у 2007 році їх було виготовлено 1113 одиниць.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Завод".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):