Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Найактивніші ініціатори громадських проектів - медичні працівники

Вівторок, 29.11.2016 17:29   

   Першого грудня 2016 року о 9 год. 30 хв. у приміщенні Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації (кабінет №420) відбудеться засідання Дніпровської районної комісії з питань громадського бюджету (бюджету участі) міста Києва, в ході якого будуть розглядатися подані проекти.

   Станом на сьогоднішній день значна частина громадських проектів Дніпровського району стосується сфери охорони здоров'я. Ось як автори описали один з проектів (ремонт огорожі навколо 11-ї лікарні на ДВРЗ).

   Проблема. Огорожа лікарні стара, не має естетичного вигляду і не виконує своєї функції, адже метал іржавий, місцями прогнив, що призводить до постійних проривів у ньому. В зв'язку з чим на території лікарні гуляють бродячі собаки, які неодноразово кусали медперсонал та пацієнтів. В нічний час групи молодиків безперешкодно потрапляють на територію лікарні, розпивають спиртні напої та порушують лікувальний режим, а також завдають шкоди майну лікарні.
   Мета проекту. Збереження території лікарні від пограбувань та безпорядків в нічний час, а також захистити від бродячих собак пацієнтів та співробітників лікарні.



   Паркан навколо 11-ї лікарні - у фотогалереї сайту "Ліски". З фасадного боку (перше фото) огорожа досить непогана, з боку Марганецької вулиці - гірша, а від парку Соснового взагалі зліплена "из того, что было" та зяє численними дірками. Сподіваємось, що проект буде підтримано, а паркан - відремонтовано.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Медицина".


Вам була корисна ця стаття?

Светлана  01.12.2016 21:48
Про ограждение для поликлиники медики беспокоятся. А вот о том, что вдоль забора поликлиники нет тротуара для пешеходов - это медиков не волнует. Теперь пешеходы, а особенно мамы с колясками вынуждены ходить по дороге, предназначенной для машин.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):