Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

У мікрорайоні ДВРЗ продовжується ремонт доріг. Крім ділянки на Інженера Бородіна

Понеділок, 28.11.2016 17:07   

   Кожний погожий день, яких небагато залишилося до настання зими, працівники Київавтодору використовують для проведення капітального та поточного ремонтів вулично-дорожньої мережі та прибудинкових територій міста. У фотогалереї сайту "Ліски" - асфальтування тротуару на вулиці Рогозівській (Дніпровський район, місцевість ДВРЗ).



   На передньому плані першої фотографії - перехрестя вулиць Інженера Бородіна та Рогозівської. Приблизно п'ять останніх років дорога на вулиці Інженера Бородіна на ділянці від Волховської до Рогозівської знаходиться в жахливому стані. Асфальтове покриття на ній відсутнє, дорога посипана щебінкою, а отвори каналізаційних колодязів не закриті люками і позначені встромленим у колодязі гіллям. Ще декілька фотографій цієї дороги - у наступній галереї.



   Щоб зрушити з місця питання ремонту зруйнованої дороги на вулиці Інженера Бородіна, ми надіслали запит на адресу Контактного центру міста Києва 1551. Про результати запиту інформуватимемо.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

admin  29.11.2016 15:13
Максим, дякуємо! Виправили.

Юрий  29.11.2016 09:54
Этот участок дороги как проклятый. Я неоднократно писал, жаловался всё без толку. Аргумент это застройщик дома по ул. Рогозовской 1а виноват, якобы делались коммуникации и застройщик должен устранить повреждения. Вопрос к властям почему не привлекли застройщика к ответственности? Где так называемый Благоустрій? Одни отписки это не наше и делать ничего не будем.

Максим  28.11.2016 23:02
Будь ласка, зверніть увагу - правильне написання - вул. Волховська (а не Волхівська).
https://www.google.com.ua/maps/@50.4507281,30.6736766,16.78z?hl=ua

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):