Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Арсенал Свободи у Мистецькому Арсеналі

Вівторок, 22.11.2016 17:01   

   До 27 листопада 2016 року у просторі виставкового дослідницького проекту "Ефемероїди. 20 століття у плакаті" (Мистецький Арсенал) у Києві триватиме культурно-освітня програма "АРСЕНАЛ СВОБОДИ". Вартість квитків: повний 80 грн., пільговий 30 грн., сімейний 180 грн. Адреса: м.Київ, вул.Лаврська, 12.


Арсенал Свободи у Мистецькому Арсеналі

   Середа, 23 листопада. 18:00 – 19:30. Еволюція спротиву: ретроспектива «Обличчя Майдану».
   Запрошуємо у мандрівку Революцією Гідності – від плакатів до щитів, від кількатисячного протесту на Майдані – до події Європейського масштабу. Розмова-спогад. Запрошуємо до розвідки еволюція сприйняття громадянського спротиву, політичних вимог, міжнародної політики Майдану та інформаційна робота, спрямована як на українців, так і на зовнішній світ.
   Учасники: Володимир В’ятрович, голова Українського інституту національної пам'яті, співзасновник Громадського сектору Євромайдану Данило Лубківський, заступник Міністра закордонних справ України, Надзвичайний і Повноважний Посланник України 1 класу Андрій Саєнко, журналіст, ведучий телеканалів Громадське телебачання та Першого національного Ігор Луценко, народний депутат України, співзасновник Громадського сектору Євромайдану Іван Лукеря, експерт Незалежного центру політичних досліджень та Реанімацйного пакету реформ, в час Євромайдану – один із організаторів студентського протесту.

   П'ятниця, 25 листопада 17:00 – 18:30. “Революція Гідності: право на свободу”. Дискусія.
Учасники: Мустафа Джемілєв, Семен Глузман, Андрій Клименко, Роберт ван Ворен, інші представники дисидентського руху.
   Запрошуємо до дискурсу: Майдан як протестний рух, як голос за власне право на гідність, свободу, право бути собою та свідомо обирати шлях розвитку держави. Якими були сподівання борців за права людини і яким є на сьогодні наслідки? Говоримо про цінність прав людини в широкому історичному та суспільному контексті. Про Крим, Схід та Україну вцілому після Революції Гідності і наше право на свободу.

   Неділя, 27 листопада 12:30 – 14:00 ПРОСТІР АРСЕНАЛУ ІДЕЙ
   Майстер-клас для дітей з малювання «Птаха Свободи» від заслуженого майстра народної творчості України ‒ Івана Приходько (Дударків). Запрошуємо ближче ознайомитися з традиціями народного мистецтва в інтерпретації відомого учня славнозвісної Марії Примаченко.
   15:00 – 16:30 КІНОМАЙДАНЧИК Вистава Київського академічного театру КОЛЕСО “Ми, Майдан”. Спогади про події Революції Гідності – своєрідне очищення для кожного з нас. Вистава «МИ, МАЙДАН» – невигадані свідчення подій, які відібрані драматургом Надією Симчич та втілені на сцені режисером народною артисткою України Іриною Кліщевською.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):