Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Київська поліція активізує зусилля по запобіганню злочинів

П'ятниця, 04.11.2016 12:39   

   Керівник Національної поліції України Хатія Деканоідзе повідомила, що підрозділи поліції розпочинають у столиці профілактичні заходи для запобігання вчиненню злочинів. "Основна частина заходів скеровуватиметься на превенцію правопорушень на транспорті і порушень правил дорожнього руху, оскільки ця проблема дуже гостра у столиці, де величезна кількість автомобілів", - сказала вона.

   Робота по попередженню правопорушень стосуватиметься не лише автомобілістів, але й пішоходів, які порушують правила дорожнього руху, у тому числі переходять дорогу не на переходах, або на червоне світло. Раніше поліція обмежувалася усними попередженнями, але вони виявилися неефективними, тож тепер поліцейські штрафуватимуть усіх пішоходів-порушників, які створюють аварійні ситуації.


Поліція у Києві

   "Також направляємо свої зусилля на вуличну злочинність, тому що є величезною проблемою майнові та вуличні злочини. У зв`язку з цим просимо громадян з розумінням ставитися до працівників поліції і ні в якому разі не трактувати звернення до вас поліцейського як підозру в чомусь. Поліція виконує своє завдання, спрямоване на те, щоб усім нам було безпечніше жити", - зазначила очільник відомства.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):