Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

Понеділок, 31.10.2016 17:21   

•  В ніч на 14 вересня 2016 року за адресою: вул. Алма-Атинська, 60, у колодязі зв'язку вкрали телефонний кабель; 15 вересня за адресою: вул. Алма-Атинська, 105/2, відбулася крадіжка кабелю Укртелекому; 19 вересня викрали інтернет-кабель на території стадіону.

•  16 вересня вдень за адресою: Дніпровський район вул. Алма-Атинська, 103/1 невстановлена особа шляхом розбиття заднього вікна проникла до автомобіля марки TOYOTA і викрали звідти барсетку з документами та грошовими коштами.

•  17 вересня вдень за адресою: вул. Машиністівська невідома особа шляхом злому відчинила двері гаража і викрала звідти зимові шини, дитячий автомобіль та інші речі.

•  17 вересня о 21 годині за адресою: вул. Рогозівська невідомий чоловік ударив іншого три рази ножем у груди і побіг за будинки. Вбитим виявився 40-річний місцевий мешканець, який займався збором вторсировини.


Убивство

•  17 вересня надійшло повідомлення про те, що за адресою: вул. Марганецька чоловік-наркоман шукає закладку наркотиків.

•  18 вересня о 17:30 надійшло повідомлення про те, що за адресою: вул. Довбуша буянить п'яний чоловік, який погнув ворота приватної садиби.

•  19 вересня о 16 годині за адресою: вул. Алма-Атинська, 52 невідомі особи вдарили пляшкою по голові хлопця 1998 року народження. Потерпілого доставлено до ЛШМД.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):