Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

Субота, 22.10.2016 22:12   

•  11 вересня 2016 року мешканці мікрорайону ДВРЗ поскаржилися на те, що за адресою: вул.Алма-Атинська, 54 біля дитячого майданчика оселилися безхатченки, які влаштували там смітник та сильний сморід.

•  11 вересня ввечері у поліцію зателефонував 9-річний мешканець приватного будинку по вулиці Новоросійській і повідомив, що в будинок зайшли двоє незнайомих нетверезих чоловіків. 12 вересня о 17 годині надійшло повідомлення про те, що за адресою: вул. Алма-Атинська буд.56, біля аптеки на сходах лежить чоловік. Телефонував хлопчик віком 10 років.

Один удома
Кадр з фільму "Один удома" (англ. Home Alone)

•  11 вересня о 18:09 за адресою: вул.Алма-Атинська, міст на ДВРЗ, сталася ДТП за участі мотоцикла і легкового автомобіля MERCEDES.

•  12 вересня вранці надійшло повідомлення про те, що за адресою: вул. Рогозівська, амбулаторія №6, у коридорі б'ються хворі.

•  12 вересня о 20 годині за адресою: вул. Волховська, 4, невідомий чоловік зірвав із жінки золотий ланцюжок, але вона не розгубилася і вирвала його назад. Чоловік у чорній кепці, шортах та футболці світлого кольору, з білим пакетом у руках побіг у бік парку на вулиці Інженера Бородіна.

•  14 вересня опівночі за адресою: вул. Алма-Атинська, 103 було побито місцевого мешканця. Дiагноз: закритий перелом кісток, рана лівої брови, забій м'яких тканин голови. Потерпілий пояснив, що він під час бійки біля будинку вдарив ножем іншого чоловіка. У відповідь отримав численні удари руками та ногами.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):