Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Завтра відбудеться зустріч з письменницею Юлією Івашко

Вівторок, 18.10.2016 17:14   

   19 жовтня 2016 року о 16 годині в читальному залі Архітектурно-будівельної бібліотеки імені В. Г. Заболотного відбудеться зустріч з доктором архітектури, письменницею Юлією Івашко.

   Тема розмови: "Легенди Київщини і побут ХІХ – поч. ХХ століття". Відбудеться також презентація нової книги етно-легенд Ю. Івашко та Г. Шевцової "Привиди згорілого цирку та інші незбагненні історії".

Зустріч з письменницею Юлією Івашко

   Юлія Івашко – доктор архітектури, професор кафедри Основ архітектури і архітектурного проектування Київського національного університету будівництва і архітектури, автор понад 500 наукових і науково-популярних статей з історії та архітектури.

   Галина Шевцова – доктор архітектури, професор кафедри Основ архітектури і архітектурного проектування, член Наукової спілки архітекторів Японії, фотохудожник, каліграф, журналістка, дослідниця в університеті Кінкі, Осака.

   У програмі заходу:
   - цікаві розповіді про побут родин мешканців Київської губернії в ХІХ – на поч. ХХ ст., опис народних обрядів в різних регіонах, сільських дерев’яних церков, святкування Різдва та інших свят в селах Середньої Наддніпрянщини;
   - етно-легенди про замки України, пожежу в Бердичівському цирку, про козаків-характерників, а також розповідь про прокляття польського графського роду Малаховських, що супроводжуються історичними паралелями і відеорядом.

   Нагадуємо, що під час проведення заходу маленьких дітей віком до 7 років можна буде залишити в ігровій кімнаті, де вони разом з бібліотекарем проведуть час за малюванням, ліпленням, аплікацією, читанням.

   Адреса ДНАББ ім.Заболотного: м.Київ, проспект Перемоги, 50 (біля метро "Шулявська"). Довідкова інформація за телефонами: (044)456-0172, (066)107-8277, (063)930-0483.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Бібліотека".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):