Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Наш Сікорський

Четвер, 06.10.2016 19:03   

   З 13 травня 2016 року в Музеї української діаспори (м.Київ, вул. Московська, 40Б) діє історико-меморіальний виставковий проект "Наш Сікорський", присвячений всесвітньовідомому українському та американському авіаконструкторові.

Наш Сікорський

   Перший зал експозиції представляє київський період життя та діяльності Ігоря Івановича. Тут створено куточок київської квартири Сікорських початку ХХ ст., демонструються унікальні сімейні фотографії, книги його батька Івана Олексійовича, архівні документи та плакати на авіаційну тематику того часу.

   Центральний зал експозиції присвячено основним здобуткам геніального авіаконструктора. В ній глядачі можуть побачити куточок київської майстерні та масштабну модель літака БіС-2 Ігоря Сікорського, на якому він вперше злетів у небо.

   Третій зал розкриває життя Ігоря Сікорського в США. Тут експонуються унікальні фотографії, зроблені в родинному колі та під час його подорожей. Також демонструються рекламні постери й матеріали, що розкривають діяльність компанії конструктора, та відтворено робоче місце Ігоря Івановича.

   Виставка триватиме до 30 жовтня 2016 року. Вартість квитка – 25 грн. (пільговий – 10 грн). Телефон для довідок: (044)280-6418.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):