Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Цивільний літак рейсу МН17 збито російською ракетою

28.09.2016 23:30   

   17 липня 2014 року катастрофа літака Boeing-777 рейсу MH17 у небі над Україною забрала життя 283 пасажирів та 15 членів екіпажу, в тому числі 80 дітей. Найбільше серед загиблих було громадян Нідерландів, Малайзії та Австралії.

   Зараз у рамках слідчої групи спільно працюють представники Австралії, Бельгії, Малайзії, Нідерландів і України. Сьогодні Об'єднана слідча група (JIT) представила перші результати кримінального розслідування причин катастрофи авіалайнера рейсу МН17. Нижче - уривки з повного тексту звіту.


Цивільний літак рейсу МН17 збито російською ракетою

   "Вогнева установка "БУК" доставлена з території Російської Федерації і після цього повернута на територію Російської Федерації".

   "Використана для цього установка BUK-ТELAR доставлена на схід України з території Російської Федерації. Слідча група змогла скрупульозно відновити маршрут, прокладений установкою Бук та супроводжувальними транспортними засобами. Спочатку ми робили це головним чином за допомогою перехоплених телефонних переговорів і відео- і фотокадрів, знайдених в соціальних мережах. Після того, як в минулому році ми розмістили заклик, до нас звернувся ряд свідків, яких ми допитали і які дали свідчення про те, що бачили пересування установки "БУК".

   "Самохідна вогнева установка "БУК" доставлена в Україну з Російської Федерації і, після того, як вона була використана для атаки на авіалайнер рейсу МН17, була знову повернута на територію Російської Федерації".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Російсько-українська війна".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):