Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Сьогодні вночі кияни відчули землетрус

Субота, 24.09.2016 03:28   

   Приблизно о 2:12 багато киян, особливо тих, що проживають на верхніх поверхах будинків, відчули поштовхи землетрусу. На протязі хвилини було декілька серій поштовхів по кілька секунд кожний. При цьому сила поштовхів поступово зменшувалася.

   Одні прокинулися від того, що їхні ліжка гойдалися разом з перекриттями будинків, інші почули ритмічні звуки від хитання меблів та інших предметів, або побачили гойдання люстр.

Землетрус

   Епіцентр землетрусу магнітудою 6,2 бали знаходився в Румунії, землетрус відбувся там о 23 год. 11 хв. за Грінвічем. Крім Києва, в Україні поштовхи відчули в Одесі, Миколаєві, Херсоні, Маріуполі та інших містах. Інформація про будь-які руйнування відсутня.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЧП".


Вам була корисна ця стаття?

Читачка  24.09.2016 09:58
Я не могла заснути до 2 ночі, а потім було щось неймовірне. Я відчула, що труситься мій диван і якийсь звук був у верхньому кутку стелі, що ліворуч від вікна. Воднораз серце закалатало так, що я злякалася і прийняла аспаркам під язик. Потім заснула. Була думка, що це схоже на землетрус. Я живу на 5-му поверсі. Дякую редакції за інформацію!

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):