Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

ЖЕК з ДВРЗ - найкращий у столиці

Понеділок, 19.09.2016 17:39   

   Про оперативність та якість вирішення питань, викладених у зверненнях громадян, які безпосередньо впливають на загальний рейтинг районної влади, йшлося на нараді з керівниками ЖЕДів та профільних структурних підрозділів райдержадміністрації під головуванням очільника району Петра Онофрійчука та за участі в. о. його першого заступника Василя Сушинця.

   Починаючи з липня 2016 року були внесені зміни та оновлено перелік показників оцінки діяльності районних у місті Києві державних адміністрацій. У КБУ «Контактний центр міста Києва» щомісячно підбивають підсумки роботи адміністрацій із трьох показників: питання торгівлі, житлового господарства та благоустрій районів міста Києва, в яких змінилися й методика розрахунку, й питання, які відносяться до рейтингового оцінювання: вчасність розгляду звернень; достовірність виконання звернень; відсоток виконання без урахування продзвону; індекс швидкості закриття звернень; співвідношення фактично виконаних звернень до наданих роз’яснень.


Керівник ЖЕД-406 Олег Проценко
Керівник ЖЕД-406 Олег Проценко (в центрі) на місці аварійних робіт. Вулиця Рогозівська у мікрорайоні ДВРЗ

   Після підбиття щоденних оновлених показників у вересні – райдержадміністрація посіла 2 місце в рейтингу серед районів міста Києва. Найкращі показники досягнуто в ЖЕД-405, 406, 407. Гірше працювали в ЖЕД-408, 409, 401. А працівники ЖЕДу № 406, яким керує О. Проценко, мають найкращі показники в столиці.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Юрий  21.09.2016 09:31
Это что шутка? Написать отписку на сайте 1551, что вопрос требует финансирования или формально ответить "вопрос в работе". Это не закрытие проблемы. Моя оценка - работа ЖЕК-406 неудовлетворительная. Всё делают только из под палки, оперативности ноль, про качество я вообще молчу.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):