Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Гогольфест на Біломорській

Субота, 17.09.2016 21:14   

   На арт-заводі "Платформа" (вул. Біломорська 1) з 16 по 25 вересня 2016 року пройде Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST.ВАВІЛОН. У програмі фестивалю приблизно 200 заходів на будь-який смак.

Гогольфест

   17 вересня о 17:00 - концерт-імпровізація Хелени Вінкельман (Швейцарія) та гурту «Древо» (Україна) поєднає голос скрипки сучасного митця із духовним спадком людства, автентичним українським співом.

   17 вересня о 19:00 відбудеться прем’єра вистави Влада Троїцького. Декорації встави створені з п’ятдесяти вентиляторів, актори не кажуть ні слова, а музика народжується з поєднання шумів сцени та живих барабанів. Все це разом перетворюється на видовище, яке надовго запам’ятається глядачам.

   18 вересня о 17:00 - "Капсула часу". Дует Еріка Босграафа і Ольги Пащенко (Нідерланди). Один з найкращих блокфлейтистів світу та віртуозна виконавиця на клавішних інструментах виконають прем’єри творів голландських та українських композиторів.

Гогольфест

   18 вересня о 19:00 - опера-цирк «ВАВІЛОН». Прем’єра унікальної опери-цирку від режисера Владислава Троїцького і композиторів Романа Григоріва та та Іллі Разумейка, яка робить неймовірне – поєднує оперу та цирк. Змішання мов та народження народів передає мікс контрастних музичних стилів: авангард та рок, тріп-хоп та шаманський фольклор поєднуються із сонорними інтерлюдіями та алюзіями на романтичну і барокову оперу. У постановці братимуть участь циркові артисти, драматичні актори та живі ляльки.

Гогольфест

   Програма ключових подій фестивалю ГОГОЛЬFEST 2016 - тут.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):