Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Пропозиції для зменшення аварійності на мосту ДВРЗ

Четвер, 15.09.2016 17:12   

   Коментар нашого читача пана Дмитра до замітки про недільну аварію мотоцикліста наштовхнув редакцію на думку спробувати щось зробити для виправлення ситуації з аваріями у цьому місці. Вирішили для початку написати звернення у Київський міський контактний центр 1551, проілюструвавши листа двома фотографіями - яким був заїзд на міст у 2012 році, та який він тепер. Текст звернення - внизу сторінки.

   На шляхопроводі через залізничні колії, який знаходиться на вулиці Алма-Атинській, часто трапляються ДТП. Однією з причин ДТП, зокрема зіткнень зустрічних автомобілів, є особливість шляхопроводу - при русі у напрямку ДВРЗ на шляхопроводі починається двосторонній рух після ділянки з одностороннім рухом.
   Великій аварійності шляхопроводу сприяють:
- відсутність перед шляхопроводом знаку 5.6 ”Кінець дороги з одностороннім рухом”;
- неналежне розміщення знаку 1.26 ”Двосторонній рух”. Знак встановлено через 50 метрів ПІСЛЯ початку двостороннього руху, тоді як його слід встановити на відстані 50-100 метрів ДО початку небезпечної ділянки;
- відсутність на шляхопроводі розмітки у вигляді суцільної лінії.
Прошу: встановити на перехресті вулиць Алма-Атинської і Трактористів знак 5.6, перенести знак 1.26 ближче - на належне місце, нанести на шляхопроводі розмітку.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ДТП" та "Запит до влади".


Вам була корисна ця стаття?

admin  16.09.2016 14:16
Андрей, спасибо за комментарий. Это наша ошибка, а не Дмитрия. Если знак 1.26 установлен правильно, то значит будет меньше работы исполнителям - вместо трех работ им надо будет выполнить две.

Андрей  16.09.2016 14:05
Ув. читач Дмитро, а ничего то что тот знак на который вы указали установлен в направлении Гродненской и это знак 1.20 пересечение с трамвайной линией. А знак начало двухстороннего движения установлен перед перекрестком вместе со знаком 1.39 аварийно- опасный участок.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):