Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Перше вересня в Ліцеї транспорту

Понеділок, 05.09.2016 16:24   

   Першого вересня 2016 року в Київському професійному ліцеї транспорту (місцевість ДВРЗ) пройшло свято початку нового навчального року. На заході були присутні учні, батьки, викладачі й майстри, а також почесні гості.

   Директор ліцею А.П. Красовський привітав з урочистим днем і побажав учням, батькам та педагогам міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, миру та злагоди. На святковій лінійці були вручені грамоти педагогам і майстрам ліцею за вагомий особистий внесок у виховання підростаючого покоління, високий професіоналізм та багаторічну сумлінну працю. Учні отримали грамоти за перемоги в предметних олімпіадах, конкурсах професійної майстерності та спортивних змаганнях.


   Гості - представник Управління профтехосвіти м.Києва Лариса Володимирівна Желавська, технолог Дарницького вагоноремонтного заводу, викладачі і майстри побажали учням гарно вчитися, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів, стати шанованими робітниками і освіченими людьми.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Школа".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):