Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Тижневий план роботи Дніпровської РДА

Понеділок, 22.08.2016 22:35   За матеріалами сайту Дніпровської РДА.

   З восьмої години ранку у вівторок, 23 серпня, Голова Дніпровської РДА Петро Онофрійчук здійснить об’їзд закладів освіти району щодо виконання ремонтних робіт та підготовки закладів освіти до нового навчального року. Може, загляне і в дитячий садок "Зернятко"? В якому, як пише читачка нашого сайту, покрали батареї опалення.

   О 10-00 відбудеться урочисте підняття Державного Прапора України (Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація, бульв. Праці, 1/1) на честь свята українського прапора.

   На 10-30 заплановано урочисте покладання квітів до пам’ятника “Жінці Великої Вітчизняної війни”, Кургану Безсмертя та Хреста (меморіал) пам’яті воїнам загиблим в зоні АТО (Парк культури та відпочинку “Перемога”, бульв. Перова, 2).

   У суботу ввечері Голова РДА Петро Онофрійчук зробить перевірку зовнішнього освітлення вулиць, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будинків у Дніпровському районі м.Києва.


Ярмарок
Ліхтарі на вулиці Волховській у Дніпровському районі (мікрорайон ДВРЗ) іноді горять і вдень

   А зранку в суботу на бульварі Праці, 3-9 пройде районний ярмарок з продажу сільськогосподарської та плодоовочевої продукції. Про інші заходи, заплановані на поточний тиждень, можна дізнатися за посиланням.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):