Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Телефонну станцію виселяють з дитячого садочка на ДВРЗ

Неділя, 14.08.2016 21:53   За матеріалами сайту znaj.ua

А Т С    Не маючи законних підстав, ПАТ "Укртелеком" займає майже 100 квадратних метрів приміщення дитячого садка №700 по вулиці Рогозівській,4 у Дніпровському районі столиці. Про це розповів депутат Київської міської ради від мікрорайону ДВРЗ Павло Тесленко:
   "Начебто ситуація абсолютно однозначна. Договір оренди у зв'язківців закінчився ще в 2012 році. У 2014 році Вищий господарський суд постановив звільнити приміщення. Санепідстанція Дніпровського району зробила висновок, що в приміщенні садочка через встановленого обладнання відбувається перенапруження світла. Закон "Про дошкільну освіту" забороняє використовувати площі дитячих садків не за призначенням".

   "Дійсно, на території дитячого саду знаходиться обладнання компанії Укртелеком. Це обладнання - АТС, яка забезпечує інтернет та телефонію більш 10 000 клієнтам. АТС було давно встановлена на території дитячого садка. Така практика була поширена, коли Укртелеком був державною компанією.
   Законодавство змінилося, і тепер ми змушені шукати відповідне приміщення для перенесення обладнання, без повного відключення наших абонентів, так як це призведе до відсутності послуг не тільки у громадян, а й лікарень, державних органів та т.д.
   Варто відзначити, що перенесення АТС може займати тривалий час, так як це не мобільний зв'язок, і потрібно враховувати перенесення кабельних мереж і виходи на кабельні магістральні канали", - прокоментував ситуацію Михайло Шуранов, директор з корпоративних комунікацій Укртелеком.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):