Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

Четвер, 21.07.2016 22:28   

•  7 липня 2016 року під час купання у річці Дніпро в районі станції метро Гідропарк втопився мешканець мікрорайону ДВРЗ (вул.Алма-Атинська, приватний сектор) 1973 року народження.

•  8 липня о 4 годині ранку невідомі особи шляхом віджиму вікна проникли до квартири на першому поверсі одного з будинків по вулиці Кібальчича, звідки викрали три телевізори та спиртні напої. За скоєння даного злочину затримані: мешканець вул.Марганецької, 1978 року народження, непрацюючий, та мешканець вул.Алма-Атинської, 1982 року народження, непрацюючий.

•  8 липня на вулиці Новоросійській невідома особа викрала чотири колеса з автомобіля ВАЗ-21099; на вулиці Машиністівській скоєно крадіжку комплекту гуми; з гаража викрадено акумулятор і шини; на вулиці Новоросійській викрадено державні номери з автомобіля КІА.

•  11 липня 2016 року надійшло повідомлення про те, що за адресою: вул. Інженера Бородіна вкрали кабель Укртелекому. 20 липня за адресою: вул. Алма-Атинська, 101 (у парковій зоні напроти будинку) викрадено інтернет-кабель; також викрадено кабель біля будинку №70.

•  12 липня вночі за адресою: вул. Олекси Довбуша на дорозі прорвало каналізацію, з якої почали витікати фекалії. 20 липня об 11 годині на вулиці Олекси Довбуша мешканці прилеглих приватних будинків перегородили дорогу, вимагаючи ремонту каналізації.

•  15 липня о 19 годині за адресою: вул. Алма-Атинська двоє невідомих чоловіків викрали металевий бак для сміття і покотили його в напрямку ліцею транспорту.

•  17 липня о 3 годині ночі надійшло повідомлення про те, що за адресою: вул. Олекси Довбуша з боку школи №103 долинає гучний шум - на спортивному майданчику група осіб грають у футбол.


Хроніки

•  20 липня о 23 годині на території школи №103 горіла одноповерхова будівля.

•  20 липня за адресою: вул. Марганецька невідомі особи під виглядом соціальних працівників виманили у хворого чоловіка 74 тисячі гривень.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):