Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Конкурс для читачів літнього віку

Середа, 20.07.2016 17:26   

   Громадська організація «Форум видавців» запрошує пенсіонерів до участі у Всеукраїнському конкурсі, який відбудеться в межах акції «Третій вік: задоволення від читання». Вимоги до бажаючих взяти участь: вік більше 55 років, можливість перебувати на Форумі видавців у Львові з 16 по 18 вересня 2016 року.

   Учасникам конкурсу необхідно написати історію про особливу для них книгу чи про свою домашню бібліотеку. Обсяг тексту: до 3600 знаків. Написаний текст необхідно надіслати до 19 серпня 2016 на електронну пошту 3vik@bookforum.com.ua, зазначивши в темі листа "Конкурс «Моя книжкова полиця»", або листом на поштову адресу: Форум видавців, вул. Шота Руставелі 7, оф. 218, м. Львів, 79005. Обов’язково потрібно вказати: ім’я, прізвище, номер телефону, вік, поштову адресу.

Оголошення

   Три переможці конкурсу отримають запрошення на 23-й Національний книжковий «Форум видавців у Львові». Оголошення переможців відбудеться 16 вересня 2016 року під час гала-концерту за участі відомих українських виконавців. Переможці Конкурсу також отримають безоплатні подарунки (комплекти книжок) на книжковому ярмарку у Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17).

   Інформація про переможців Конкурсу буде оприлюднена на сайті bookforum.ua та у партнерських ЗМІ. Проїзд та проживання переможців Конкурсу забезпечують організатори.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Бібліотека".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):