Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Голова Дніпровської РДА відвідав завод ДВРЗ

Субота, 16.07.2016 08:34   За матеріалами сайту Дніпровської РДА

   Директор Філії Євген Кузнецов і його заступники приймали на території заводу голову Дніпровської районної державної адміністрації Петра Онофрійчука, заступника голови Аллу Загородню і начальника відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Григорія Лобача. Більше години керівники оглядали територію підприємства, знайомились із виробництвом у цехах, умовами праці робітників тощо.


Голова Дніпровської РДА відвідав завод ДВРЗ

   Одне з найстаріших підприємств Дніпровського району Києва – «Дарницький вагоноремонтний завод» - засноване у 1935 році. За радянських часів на заводі працювало 4 тисячі робітників, які ремонтували до 1000 вагонів на місяць. 2015-й рік приніс відчутне падіння обсягів виробництва – на 14%, а це в грошовому вимірі складає 131 мільйон гривень.


Завод ДВРЗ

   Для розширення обсягів виробництва не вистачає фахівців традиційних робітничих професій – слюсарів, токарів, зварювальників. Півсотні вакансій не заповнюються: стажери з технікумів та СПТУ, вихідці з області не затримуються на заводі, бо тепер немає тут колишньої перспективи отримати житло, хоча б службове. І середня зарплата на заводі ДВРЗ складає лише 6 тисяч гривень.

   З проханням посприяти пошуку робітників на ДВРЗ за рахунок мешканців Дніпровського району столиці начальник Філії Євген Кузнецов звернувся до керівників району. Зустрічне прохання (а скоріше – вимога) провести звірку й оформити акти приймання-передавання ділянки тепломережі по вулиці Рогозівській з балансу заводу на баланс енергопостачальних організацій, щоб убезпечити мікрорайон від можливих перебоїв з подачею тепла в опалювальний сезон. Обговорено і погоджено конкретний механізм цього процесу.

   Подальші зустрічі районної влади і виробничників Дарницького вагоноремонтного заводу відбуватимуться у форматі регулярних засідань Ради директорів підприємств, установ і організацій при Дніпровській районній у місті Києві державній адміністрації.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Завод".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):