Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Роздільний збір сміття: на ДВРЗ машини вантажать усе сміття разом?

Понеділок, 27.06.2016 21:48   

   Вже декілька років у Києві успішно запроваджується роздільний збір і переробка твердих побутових відходів. За даними комунальників, від 10% до 50% киян, в залежності від району проживання, готові в тій чи іншій формі розділяти сміття в домашніх умовах. Місто забезпечене контейнерами для роздільного збору твердих побутових відходів на 65%.

   У місцевості ДВРЗ, колишньому селищі Дарницького вагоноремонтного заводу, такі контейнери встановлені біля будинків на вулицях Алма-Атинській, Рогозівській, Інженера Бородіна, Марганецькій, Волховській та Літинській.

   Читачі сайту "Ліски" пишуть, що неодноразово помічали, як сміттєвози у дворі будинків 39А - 41Б по вулиці Алма-Атинській вантажать в одну й ту ж машину як сміття зі звичайних контейнерів чорного кольору (харчові відходи), так і з контейнерів для паперу, картону, пластика, металу та скла (яке мало б піти на сортування та переробку).


Вантажать все сміття разом

   Подібна ситуація спостерігається також в інших містах України. Наприклад, у Вінниці директор комунального унітарного підприємства "ЕкоВін" Володимир Чорновол пообіцяв на минулому тижні винагороду розміром у 1000 грн., якщо хтось побачить, що машини вантажать усе сміття підряд. Можливо, таку винагороду слід оголосити й керівнику підприємства Київкомунсервіс Євгену Русіну?


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Екологія" та "Пишуть читачі".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):