Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Тижневий план роботи Дніпровської РДА

Неділя, 19.06.2016 22:05   За матеріалами сайту Дніпровської РДА.

   Робочий тиждень для працівників Дніпровської в м.Києві райдержадміністрації розпочнеться у вівторок. В середу, 22 червня керівник РДА Петро Онофрійчук візьме участь у покладанні квітів до меморіалу та пам’ятників з нагоди відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні (Парк культури та відпочинку "Перемога", бульв. Перова, 2).

   У п'ятницю голова райдержадміністрації відвідає житловий масив Березняки з метою перевірки капітального ремонту асфальтового покриття по вул.А.Бучми. В суботу на вулиці Бучми пройде районний ярмарок з продажу сільськогосподарської та плодоовочевої продукції.

   З 12 години у п'ятницю в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району м. Києва (вул. Алма-Атинська, 109, мікрорайон ДВРЗ) пройде святковий концерт ансамблю народної пісні "Дубрава" з нагоди відзначення Дня Конституції України.



   В суботу о 17 годині в парку культури та відпочинку “Перемога” розпочнеться концертно-розважальний захід з нагоди відзначення Дня молоді. Про інші заходи, заплановані на поточний тиждень, можна дізнатися за посиланням.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):