Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Мешканці вулиці Макаренка хочуть порядку біля свого будинку

Вівторок, 14.06.2016 22:25   

   Деякі багатоквартирні будинки у київській місцевості ДВРЗ (а саме - частина новобудов), обслуговуються комунальним підприємством "Житло-сервіс", а не місцевим ЖЕКом (ЖЕД-406), як решта. "Житло-сервіс", як виконавець послуг з утримання будинків і прибудинкових територій, запропонований забудовником.

   До таких будинків належить і номер 1А по вулиці Макаренка. На жаль, не можна сказати, що мешканці цілком задоволені рівнем послуг з утримання цього будинку і прилеглої до нього території. Зокрема, тут відсутній контейнерний майданчик, і сміття з переповнених контейнерів розноситься вітром по всьому двору.

   Більше того - місце, попередньо вибране для облаштування контейнерного майданчика, перетворене декількома мешканцями у загороджену тросом із замком стоянку для власних автомобілів. Скарга інших мешканців на самовільне захоплення землі під стоянку не привела до виправлення ситуації (отримано відповідь "Роз'яснено по суті порушеного питання").



   Ситуація у дворі будинку №1А по вулиці Макаренка - у фотогалереї сайту "Ліски". На двох останніх фотографіях - контейнерний майданчик, побудований працівниками місцевого ЖЕД-406 біля іншого будинку на цій же вулиці. Саме такий майданчик хочуть мати у своєму дворі й мешканці будинку №1А. Що їм можна порадити з цього приводу? Можливо, варто звернутися зі скаргою на порушення санітарних норм до районної санепідемстанції.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "Пишуть читачі".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):