Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

Четвер, 09.06.2016 21:25   

• 1 травня 2016 року ввечері місцевий мешканець 1984 року народження зайшов із сім'єю у магазин "Продукти" на вулиці Алма-Атинській. Побачивши, що один з покупців чіпляється до продавщиці, зробив йому зауваження. У відповідь невідомий чоловік вдарив його пляшкою пива по голові, розбивши її. Потерпілого доставлено у відділення нейрохірургії лікарні швидкої допомоги.

•  1 травня о 23 годині надійшло повідомлення про те, що за адресою: вул.Алма-Атинська жінка закрила заявника у ванній кімнаті і не випускає.

•  2 травня о 19 годині один з пасажирів маршрутки №423 на кінцевій зупинці метро Чернігівська викликав поліцію, щоб вона висадила з автобуса жінку, від якої був дуже сильний неприємний запах.

•  2 травня о 14 годині біля книжкового магазину на вул.Алма-Атинській двоє наркозалежних осіб викрали дитячий велосипед і поїхали на ньому в напрямку гаражів на вулиці Літинській.

Хроніки

•  5 травня за адресою: вул. Алма-Атинська, навпроти будинку №34, вздовж трамвайних колій викрали кабель Укртелекому.

•  У ніч на 6 травня на вулиці Алма-Атинській у Києві невідомі вистрелили у вікно квартири. "О 01:27 чергова частина Дніпровського управління поліції отримала повідомлення від місцевого мешканця: він почув постріл, а потім виявив пошкоджене вікно", – йдеться у повідомленні.
  Правоохоронцям, які виїхали за викликом, 48-річний чоловік пояснив, що перебував у власній квартирі за комп’ютерним столом, коли почув звук, схожий на постріл. Згодом заявник побачив отвір у вікні і відразу зателефонував у поліцію. Також потерпілий додав, що жодних погроз до нього не надходило, і він нікого не підозрює у такому вчинку.
  Слідчо-оперативна група оглянула місце події, виявила кулю калібру 9 мм, а на прилеглій території – гільзу. Вилучені предмети направлені на експертизу. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження працівники поліції встановлюють свідків та очевидців правопорушення, обставини події, а також розшукують осіб, причетних до злочину.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):