Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Роми не дають березняківцям дрімати в транспорті

Четвер, 12.05.2016 21:03   

   Одна з петицій до Київради: "Моє звернення від всіх березняківців та жителів сусідніх масивів! Моє звернення в першу чергу прочитають працівники КМДА, я хочу, щоб вони знали, що якщо проблему, яка описана в цій петиції залишиться без здорової реакції то терпіння законослухняної громади Березняків зовсім скоро закінчиться.

   Вже багато років незаконне злочинне антисоціальне поселення ромів знаходиться на Березняках. Вони кожен день крадуть речі, гроші, загрожують життю тисячей людей, дітей.

   Кожен ранок березняківці дякують ромам за швидке прокидання, бо не можуть собі дозволити дрімати в транспорті, інакше їхні гаманці та телефони попливуть на вулицю Канальну.

   Кожен вечір десятки березняківців дякують ромам за порцію адреналіну коли виконують свій обов'язок честі (без надії на фараонів) і йдуть захищати честь та матеріальну цінність віч на віч з сотнями ромів. А Влада спокійної роздає картки соц.допомоги ромам, дозволяє їхнє поселення на Лисій горі, таким чином роблячи район Видубичей ще більш безпечнішим та комфортнішим. Кияни вам щиро вдячні! Давайте разом подякуємо КМДА за ромів!"

   Фото з сайту Gazeta.ua.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Запит до влади" та "Березняки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):