Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

День пам'яті та примирення

Неділя, 08.05.2016 10:32   

   Згідно з Указом Президента України №169/2015 щорічно 8 травня відзнається День пам'яті та примирення. У цей день вшановують подвиг українського народу та його визначний внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлюють повагу усім борцям проти нацизму, згадують загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни.

   6 травня 2016 року представники творчої інтелігенції та працівники культури Дніпровського району міста Києва вшанували пам'ять мешканців Предмістної Слободки, знищеної нацистськими окупантами у 1943 році на території нинішнього Гідропарку. Захід розпочався молитвою за усіх загиблих за волю України від жертв двох Світових воєн і до загиблих героїв Небесної сотні і АТО. Імпровізований перфоменс провів театр "Дзеркало", а представники Управління культури та благодійного фонду "Дніпровський" поклали квіти до до пам’ятного знаку.

День пам'яті та примирення

   8 травня 2016 року з 10.00 в Парку культури та відпочинку "Перемога" (вул. Перова, 2) відбувається урочисте покладання квітів до Кургану Безсмертя за участю ветеранів Другої світової війни, керівництва та громадськості м.Києва. О 12.00 у сквері (вул. Алма-Атинська, 109) пройде урочисте покладання квітів до Пам'ятного знаку робітникам ДВРЗ, що загинули в роки війни.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Політика".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):