Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Заміна табличок на перейменованих вулицях обійдеться в 21 тисячу гривень

Вівторок, 26.04.2016 22:27   

   14 квітня 2016 року Комунальне підприємство "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м.Києва" оголосило про закупівлю будинкових покажчиків загальною кількістю 70 штук. У доданому списку наведено перелік покажчиків. З переліку стає зрозумілим, що нові таблички планується встановити на перейменованих восьми вулицях району - замість покажчиків із старими назвами.

   Так, планується замінити таблички на 13-ти будинках на бульварі Ігоря Шамо (до перейменування - Олексія Давидова), 7 покажчиків на вулиці Георгія Тороповського (Івана Дубового), 1 на Василя Вишиваного (Олеко Дундича), 6 на вулиці Інженера Бородіна (Сергія Лазо), а також таблички на вулицях Митрополита Андрея Шептицького (Луначарського), Всеволода Нестайка (Мильчакова), Григорія Чупринки (Чудновського) та Івана Миколайчука (Серафимовича).

   Дизайн та розміри покажчиків описані в Розпорядженні КМДА від 09.11.2011 року №2064 (див. перше зображення фотогалереї). На інших зображеннях - емальована табличка старого зразка з підсвічуванням, а також нові таблички - емальована і пластикова із вмонтованими лампами. Яка ж вартість нових покажчиків? Поділивши 21350 грн. на 70, отримуємо ціну однієї таблички - 305 гривень.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):