Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

Четвер, 21.04.2016 20:50   

•  13 квітня 2016 року за адресою: вул. Алма-Атинська невідома особа шляхом віджиму металопластикового вікна проникла до приміщення квартири, звідки викрала ноутбук.

•  13 квітня о 19 годині надійшло повідомлення про те, що за адресою: вул. Алма-Атинська по даху 16-типоверхового будинку бігають шестеро дітей віком до 10 років.

•  16 квітня в лісопарковій зоні навпроти будинку №70 по вул. Алма-Атинській виявлено артилерійський снаряд калібру 100 мм часів другої світової війни. Саперами ДСНС снаряд вилучено, вивезено за межі міста та знешкоджено.

•  17 квітня у дворі будинку за адресою: вул. Літинська собака покусав місцевого мешканця 1966 року народження. З діагнозом: укушена рана зовнішніх статевих органів чоловіка доставлено у відділення урології лікарні №3.

Хроніки

•  18 квітня за адресою: вул. Алма-Атинська до поліції звернулася місцева мешканка з повідомленням про те, що вона робить ремонт, а під її балконом стоїть нове авто. І вона попросила хазяйку даного авто, щоб вона його відігнала від балкона, бо може ненавмисно впасти цеглина чи інший важкий предмет. А власниця авто відганяти не бажає, і більше того - погрожує, що треба буде платити за причинену шкоду, якщо на автомобіль щось упаде.

Хроніки

•  18 квітня о 19 годині за адресою: вул. Рогозівська хлопчик 2014 року народження отримав електричний опік пальців обох рук внаслідок того, що відкрив кришку блока живлення телевізора. Дитину доставлено в опікове відділення лікарні.

•  20 квітня за адресою: пров. Волховський викрадено кришку з газового колодязя.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):