Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

П'ятниця, 15.04.2016 22:44   

•  1 квітня 2016 року місцеві мешканці поскаржились у поліцію на те, що за адресою: вул. Алма-Атинська працює незаконний пункт прийому вторинної сировини та продаж алкогольних напоїв невідомого походження.

•  2 квітня надійшла скарга на шум від сусідів за адресою: вул. Алма-Атинська, 39Г. 3 квітня надійшла скарга на шум від сусідів за адресою: вул. Алма-Атинська, 89Б. 6 квітня надійшла скарга на шум від сусідів за адресою: вул. Алма-Атинська, 64А.

Хроніки

•  6 квітня інспектор патрульної поліції затримав громадянина 1985 року народження, який за адресою: вул.Рогозівська шляхом злому замка проник до побутового приміщення та намагався викрасти звідти речі.

•  6 квітня о 2.40 год. нарядом патрульної служби затримано жителя Київської області, 1998 року народження, який за адресою: вул.Лазо шляхом злому замків дверей та запалювання намагався заволодіти автомобілем "ВАЗ-2101". Встановлено, що за півгодини до цього він викрав акумулятор з іншого автомобіля по вул.Алма-Атинській.

•  10 квітня о 14 годині за адресою: вул. Новоросійська, у лісі, знайдено предмет, схожий на авіаційну бомбу розміром приблизно до 90 см. Біля знахідки було виставлено охорону, а наступного дня фахівці МінНС вивезли предмет з лісу для подальшого його знешкодження.

Хроніки

•  11 квітня о 19.30 надійшло повідомлення про те, що за адресою: вул. Алма-Атинська, у дворі ходить неадекватний чоловік, який пристає до маленьких дівчаток. Одягнений у куртку темного кольору і світлі джинси, має невеликий рюкзак.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):