Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Березневі концерти вихованців клубу "Успіх"

Неділя, 13.03.2016 21:12   

   4 березня 2016 року відбувся святковий концерт "Мандрівка по країні Любові" на честь 8 Березня у Центрі культури Дніпровського району. Мандруючи по країні під назвою "Любов", діти відвідали цікаві міста, такі як ніжність, мир та терпіння, дружба, довіра та милосердя, надія, повага та підтримка, турбота, доброта та увага, прощення, допомога, вірність та віра.

   Клуб "Успіх" (вул.Алма-Атинська, 39А, місцевість ДВРЗ) дякує співорганізатору - Благодійному фонду "Дніпровський", при підтримці Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, Громадської організації "Україна - країна героїв". Особлива подяка депутату Київської міської ради Тесленко П.П. за чудові подарунки для маленьких артистів!

   6 березня у ТРК "Проспект" відбулася святкова вистава від клубу "Успіх" на честь 8 Березня під назвою "Квітка-семицвітка". Клуб дякує викладачам та юним артистам за чудову музичну постанову і гарний настрій! Також дякуємо нашим спонсорам та помічникам: адміністрації ТРК «Проспект», яка надає нам приміщення для свят, а також Благодійної організації БФ «Дніпровський», яка є співорганізатором ВСГО "Україна - країна героїв" та нашим помічником. Велика подяка депутату Київської міської ради Міщенку Олександру Григоровичу за подарунки!


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Діти" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):