Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

На мосту ДВРЗ ведуться розкопки

Неділя, 13.03.2016 19:55   

   Розкопки не археологічні, але й не дуже далекі від них, оскільки з-під багаторічних нашарувань землі здобувається своєрідний артефакт. А саме: асфальтований тротуар вздовж шляхопроводу, який веде до колишнього селища Дарницького вагоноремонтного заводу.

   Ось що написав у своєму листі в жовтні минулого року один з мешканців мікрорайону: "Цікаво дізнатись, а хто є відповідальним за стан прибирання мосту, що з'єднує мікрорайон ДВРЗ з іншою частиною міста? Розташований міст по вул.Алма-Атинській.
   Щовесни всі спостерігають як з проїзжої частини залишки талого снігу змітаються прибиральними машинами на пішохідну стежину мосту. За тривалий час такої бездіяльності асфальтове покриття мосту закопане в землю, де вже ростуть рослини!
   Оскільки прибирають цю стежину лише дощі, то велика кількість піску розмивається вниз по стежині. Там саме люди пішки ходять (інколи з дитячими колясками), катаються на велосипедах.
   З повагою, мешканець мікрорайону ДВРЗ Іващук Вячеслав".



   Листа було адресовано одразу в декілька інстанцій. Можливо, саме він спонукав дорожників навести нарешті лад на цьому тротуарі.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Запит до влади", "Відео" та "Пишуть читачі".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):