Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

У дитячому садочку №701 планують відкрити нову групу

Неділя, 06.03.2016 11:03   За матеріалами сайту Дніпровської РДА

   У Дніпровській районній в м.Києві держадміністрації відбулася нарада з поглиблення співпраці з недержавною інвестиційною організацією «Український фонд соціальних інвестицій» (УФСІ) щодо розширення та поліпшення умов перебування дітей нашого району в дошкільних закладах освіти (ДНЗ).

Нарада

   Зокрема, обговорено можливість впровадження проекту УФСІ «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури УФСІ V» (фінансується урядом Німеччини): оновлення та реконструкція існуючих ДНЗ – створення додаткових місць у дошкільних закладах для дітей із внутрішньо переміщених сімей із Криму та Донбасу; впровадження у будівлях ДНЗ енергозберігаючих матеріалів, засобів і технологій.

   Заступник голови Дніпровської РДА Алла Загородня і начальник управління освіти Наталія Іваніна висловили зацікавленість у співпраці з УФСІ у даному питанні та запропонували робочими об’єктами три дошкільних дитячих установи – №№192 (вул. Гашека, 5), 566 (вул. Мільчакова, 5-А), 701 (вул. Марганецька, 26-А, мікрорайон ДВРЗ).

У дитячому садочку №701 планують відкрити нову групу
Дитячий садок №701 на ДВРЗ

   Подальшими кроками буде визначення фронту робіт на кожному об’єкті, їхньої кошторисної вартості та підрядних організацій для виконання робіт, що варто було б узгодити не пізніше весни 2016 року, аби до кінця поточного року в зазначених ДНЗ можна було б додатково відкрити нові дитячі групи: у ДНЗ №192 – 2, у ДНЗ №566 – 5, у ДНЗ №701 – 1 групу.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Діти".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):