Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Фасілітатори анонсують воркшоп

Вівторок, 23.02.2016 20:58   

   З 29 лютого по 2 березня 2016 року у Департаменті містобудування та архітектури КМДА відбудеться воркшоп з розробки варіантів організації дорожнього руху на Дарницькій площі.

   Умови реорганізації руху повинні враховувати безперешкодний рух велосипедистів в усіх напрямках та забезпечувати доступність для маломобільних груп населення (літні люди, батьки з дитячими візками, люди з інвалідністю).

Ленінградська площа

   Метою проведення воркшопу є напрацювання варіантів організації дорожнього руху на площі з урахуванням принципів доступності для усіх груп населення та пріоритету громадського транспорту. На основі узгодженого групою учасників на воркшопі принципового способу організації руху через Дарницьку площу у подальшому буде розроблятись детальна робоча документація для проведення реконструкції площі.

Ленінградська площа
Ленінградська площа, 1966 рік

   У воркшопі беруть участь представники Департаменту містобудування і архітектури КМДА, інженери-розробники техніко-економічного обгрунтування реконструкції, представники Асоціації велосипедистів Києва. Є можливість взяти участь у зустрічі ще максимум двом людям.

   Від ред. "Ліски": Слово WORKSHOP, яке перекладається з англійської як "цех, майстерня", останнім часом дуже широко використовується для позначення особливого виду роботи групи дорослих, у якому переважають активні та інтерактивні форми. Керівника заходу найчастіше називають англійськими термінами фасілітатор ("полегшуючий") чи модератор ("посередник").


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):