Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Запізніле кохання Миклухо-Маклая

Середа, 17.02.2016 20:29   

Маргарет Миклухо-Маклай із синами    18 лютого 2016 року о 18 годині книгарня "Є" (вул.Лисенка, 3, станція метро "Золоті ворота") спільно з видавництвом "Ярославів Вал" запрошують на презентацію нового роману Івана Корсака "Запізніле кохання Миклухо-Маклая". Вхід вільний.

   Крізь дрімучі праліси пасток і перешкод, як і крізь джунглі Нової Гвінеї, продирався Микола Миклухо-Маклай до своєї мети. До мети благородної – підтвердити, що людина справді гідна звання homo sapiens. Все життя присвятив він Людині, як найдосконалішому створінню природи.
   Чи могло бути у Маклая справжнє, таке ж величне, як і його мета, кохання? У новому романі письменник відкриває читачеві багато нових граней із життя Миколи Миклухо-Маклая.
   Безсумнівно, силу й глибину його непересічного кохання можна відчути сповна завдяки щоденнику Маргарет Робертсон. (прим. ред. Ліски - на фото: Маргарет Миклухо-Маклай із синами Олександром та Володимиром).

   До участі запрошені: Володимир Панченко, Валерій Гужва, Сергій Цушко, Сергій Грабар, Павло Щириця. Творчий захід вестиме Михайло Слабошпицький.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Алла  26.02.2016 18:21
Так, кохання його було величне, як і його наукова мета і праця. Він своїм життям довів, що Людина гідна звання homo sapiens. На жаль, прожив всього 42 роки. А у щасливому шлюбі випало бути тільки чотири роки.

Інна  18.02.2016 14:10
Дякую за таке чарівне повідомлення.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):