Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

Четвер, 11.02.2016 14:23   

•  6 лютого 2016 року за адресою: вул.Алма-Атинська виявлено викрадення автомобіля ZAZ Daewoo, який стояв на неохороняємій території біля будинку.

•  6 лютого вранці за адресою: вул.Алма-Атинська біля магазину "Фора" стихійні торгівці продавали сигарети.

•  7 лютого після обіду за адресою: вул. Алма-Атинська у дворі запускали радіокерованого дрона. Мешканці поскаржились у поліцію, що з літального апарата ведеться несанціонована відеозйомка.

Хроники

•  9 лютого о 23 годині за адресою: вул.Алма-Атинська, 2 невідомі особи побили громадянина 1973 року народження та відібрали у нього 100 гривень, мобільний телефон і пакет з продуктами.

•  9 лютого о 13-30 за адресою: вул. Алма-Атинська водій моторолера виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем Mitsubishi. Мотоцикліста, громадянина 1982 року народження, доставлено в ЛШМД з діагнозом: забій правої руки.

•  В ніч з 8 на 9 лютого за адресою: пров.Сеноманський невідомі особи порізали шини п'ятьох автомобілів: ВАЗ, Lanos та Folkswagen.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Andrii  18.02.2016 11:41
Шановний редактор сайту, а чи ви можете створити якийсь журналістський запит щодо розкриття злочинів, або що міліція знайшла з викраденого (повернула мешканцям), тощо, за якийсь період, що ви висвітлили. Запит до Дніпровського РОВД Києва, чи тей орган де ви берете цю цікаву і важливу інформацію для мешканців ДВРЗ щодо кримінальних хронік нашого району. Дякую. Насправді, враження від міліції таке, що вони тільки фіксують події на папірцях, а потім їх перекладають із стопки в стопку. Не видно їхньої роботи в "полі". Ще раз дякую

Andrii  17.02.2016 16:40
"6 лютого 2016 року за адресою: вул.Алма-Атинська виявлено викрадення автомобіля ZAZ Daewoo, який стояв на неохороняємій території біля будинку." Для нашої мусорні слово "неохороняємій" є ключевим. І вже означає, що то не їх справа. Якби вони зазначили, що на охороняємій стоянці, то означало, що винен власник стоянки у викраденні. Якщо когось вдарять по голові, то напишуть "ішов без шолома", якщо вкрадуть часи з руки або ланцюжок, то скажуть, що "погана застібка була" і т.д.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):