Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Бібліотека запрошує на зустріч з поліцейськими

Вівторок, 09.02.2016 16:35   

   Центральна районна бібліотека ім. П.Тичини Дніпровського району м.Києва (вул.Луначарського, 24) запрошує на зустріч з поліцейськими. Захід відбудеться завтра, 10 лютого 2016 року о 13 годині.

   Проект "Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції", до участі в якому запрошені публічні бібліотеки, розпочався в жовтні 2015 року і триватиме по червень 2016 року. Міста-учасники: Київ, Львів, Одеса, Миколаїв, Харків та Дніпропетровськ. У Києві до проекту залучені: Публічна бібліотека ім. Лесі Українки для дорослих та ще 4 бібліотеки.

   Пропонуємо переглянути фотогалерею презентації проекту "Моя нова поліція" у Національній парламентській бібліотеці України. Захід відбувся 28 січня 2016 року.


   Мета проекту - побудувати довіру між новою поліцією та громадянами, для яких вона працює і яких має захищати, підвищити обізнаність громадськості з таких питань, як зміна ролі поліції в рамках нового закону "Про Національну поліцію" та практичний вплив нововведень на щоденне життя громадян.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Бібліотека" та "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Всегда  10.02.2016 12:18
Почему интересное в рабочее время? Вот ночная погоня несколько дней назад была - по четырем районам гонялись за BMW. Паренька молодого непонятно за что убили. 77 пуль выпустили 14 попали в машину, куда остальные 63 улетели я так и не понял. Чем не презентация?

Alex  09.02.2016 19:12
Жалко что все самое интересное в рабочее время происходит (

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):