Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Заводська багатотиражка за січень 1966 року

Неділя, 17.01.2016 16:45   

Заводська багатотиражка за січень 1966 року Заводська багатотиражка за січень 1966 року   У рубриці "Кращі люди заводу" газети "Дарницький вагоноремонтник" №446 від 22 січня 1966 року розповідалось про робітників з бригади Миколи Рубанка (вагоноремонтний цех). Колектив складався з п'яти чоловік, серед яких - старожил цеху Іван Качан, недавні випускники залізничного училища Микола Рубанко, Микола Хоменко та Віктор Бігун. Наймолодший член бригади, теж випускник залізничного училища - Михайло Лахно. Усіх їх називали автогальмувальниками, тому що займалися вони обладнанням вагонів автогальмами.
   Крім фотографії бригади Микола Рубанка, на першій сторінці газети розміщено також фото електрозварників того ж вагоноремонтного цеху Солов'я Дмитровича Приходька та М.Мосіна.
   На другій сторінці заводської газети фотографія обмотувальниці енергосилового цеху Марії Яківни Олександрової, яка ділиться секретами професійної майстерності з учнем Б.Бугаєм.
   Із замітки "Після прем'єри" можна дізнатися про нову виставу за п'єсою Л.Шейніна "Волки в городе", яку поставили на сцені заводського Будинку культури самодіяльні артисти під керівництвом режисерів Є.Богданович та В.Фещенка. У виставі буди задіяні як ветерани драматичного колективу Р.Царенко та М.Чуєнко, так і новачки Є.Маслєннікова та В.Жабицька.

   Завідуюча читальним залом бібліотеки Р.Кисельова розповіла про надходження нових книг, серед яких історичний роман "Бахчанов" Михайла Подзелінського, книга про блокадну ленінградську зиму "Дом и корабль" Олександра Крона, роман "Планета в теплых ладонях" Любомира Дмитерка та інші.

   Завершує номер багатотиражки Дарницького вагоноремонтного заводу фотографія маленьких глядачів, які дивляться під час шкільних канікул дитячу виставу у заводському Будинку культури.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Завод", "Дарницький вагоноремонтник" та "Історія Києва".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):