Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

На вулицях Літинській та Довбуша тимчасово складуватимуть сніг

Вівторок, 05.01.2016 20:18   

   Згідно з Розпорядженням №620 Дніпровської районної в м.Києві держадміністрації від 01.12.2015 року створено штаб для координації робіт із зимового утримання та прибирання території району. Затверджено список об'єктів для першочергового прибирання від снігу: Дніпровська набережна, Русанівська набережна, бульвар Перова, проспект Визволителів, Харківське шосе, проспекти Броварський, Возз'єднання та Гагаріна, Ленінградська площа.

Прибирання снігу в Києві

   Як і в попередні роки, у Дніпровському районі визначено декілька місць тимчасового складування вивезеного снігу. У місцевості ДВРЗ ці місця розташовані у промзоні (дякуємо читачу за уточнення!) або на узліссі: в кінці вулиці Довбуша та на перетині вулиць Літинської та Алма-Атинської. Щоб упевнитись у відсутності шкідливого впливу на екологію, зазначені місця погоджені з Департаментом міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА. До 15 квітня 2016 року ці місця повинні бути приведені до належного санітарно-технічного стану.

   За підприємствами району закріплені об'єкти для прибирання від снігу. Так, Дарницький вагоноремонтний завод відповідає за розчистку вулиць Рогозівської, Марганецької та Новоросійської; Український державний центр транспортного сервісу "Ліски" - за проїзд від вулиці Марганецької до Новоросійської; Дарницьке лісопаркове господарство - за лісопаркову зону Дніпровського району.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "Екологія".


Вам була корисна ця стаття?

Максим  05.01.2016 23:45
Нажаль, обидва місця складування знаходяться у природних низинах, які і так схильні затоплюватися та перетворюватися на болото. Додатковий танучий сніг тільки погіршить це становище. А кінець вул. Довбуша - це навіть не узлісся, а промзона.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):