Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

У ліцеї транспорту пройшов майстер-клас з оздоблення імбирного печива

Понеділок, 04.01.2016 20:37   Оригінал замітки - на сайті КПЛТ

   14 грудня 2015 року в рамках підготовки до атестації майстер виробничого навчання Київського професійного ліцею транспорту (мікрорайон ДВРЗ) Оксана Борисівна Гупало провела майстер-клас з учнями 1 курсу. Темою заняття було оздоблення новорічного імбирного печива.

   Присутні педагоги і представники адміністрації з цікавістю спостерігали за діями майстра та її учнів. За час уроку учні встигли не тільки оздобити підготовлені печеньки і пригостити ними присутніх, а й прикрасити новорічну ялинку в кабінеті.




   В тему: как приготовить классическое имбирное печенье со свежим имбирем. Очистить и натереть свежий имбирь на мелкой терке. Сливочное масло, предварительно размягченное, нарезать кубиками, соединить с имбирем и всыпать сахар, до однородности перемешать. Влить к смеси жидкий мед, вбить яйца, снова все перемешать. Соединить муку и разрыхлитель, просеять в масляную смесь, ложкой его замешать до однородности, накрыть посуду с тестом, убрать на 2-3 часа в холодильник.

   Достав тесто, разделить его на кусочки, скатать их в шарики размером с грецкий орех, запанировать в сахаре, выложить на застеленный пергаментом противень. Слегка придавить каждый шарик при помощи лопаточки, поставить в нагретую до 180 градусов духовку и выпекать 10-15 мин. Готовое имбирное печенье остужать на решетке духовки, оно будет с сахарной корочкой снаружи и мягкое внутри. Приятного чаепития!

Имбирное печенье

   Ингредиенты: 400г муки; 200г сливочного масла; 150г сахара; 100г корня имбиря свежего; 2 яйца; 3г разрыхлителя для теста; 4 ст.л. меда.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кулінарні рецепти".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):