Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Творча зустріч з поетом Станіславом Бондаренком

Четвер, 17.12.2015 21:24   

Творча зустріч з поетом Станіславом Бондаренком Творча зустріч з поетом Станіславом Бондаренком    18 грудня в Національному музеї літератури (вул. Б.Хмельницького, 11; станція метро Театральна) відбудеться творча зустріч з поетом Станіславом Бондаренком. Початок зустрічі о 16 годині.
   Збірку поезій Бондаренка "Вогонь майданів і магнатів" висунуто спілкою письменників України на здобуття Національної премії України імені Тараса Шевченка 2015 року.
   Станіслав Григорович Бондаренко народився 17 грудня 1954 року в селі Лозуватка П'ятихатського району Дніпропетровської області. Закінчив філологічний факультет Київського державного університету ім.Т.Шевченка.
   Працював кореспондентом, оглядачем столичних газет, нині - головний редактор "Літературної України". Автор 16-ти книг. Член Національної спілки письменників України з 2011 року. Пише вірші українською та російською мовами.
   Не всі збірки та окремі вірші поета однаково вдалі. Деякі його твори добре зрозумілі лише колегам, тому що розповідають про особливості літературних процесів. Частина віршів занадто міцно прив'язані до поточних політичних моментів, і стають малоцікавими через деякий час.
   Але найкращі вірші Станіслава Бондаренка, мабуть, читатимуться і цінитимуться завжди. Наводимо вірш про київські вулиці - починаючи з Андріївського узвозу.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):