Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Дебати Берези та Кличка

Вівторок, 10.11.2015 15:58   

   Інститут міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка повідомляє, що завтра, 11 листопада 2015 року, відбудуться дебати кандидатів на посаду київського міського голови. У них візьмуть участь Береза Борислав Юхимович та Кличко Віталій Володимирович.

Дебати

   Початок дебатів о 19 годині, онлайн-трансляцію заходу можна буде подивитись за посиланням: UA:Перший та на сайтах-партнерах campus30.org і live.betv.com.ua.

   У відповідь на запитання читачів автори новини додають: "Ми створюємо майданчик для дебатів, остаточне рішення про участь - це відповідальність політиків!"



   Доповнено. Позиція Кличка: "Дискутувати і дебатувати треба про конкретні справи, а давати комусь привід для піару у мене немає часу".

   Дискутувати потрібно про конкретні справи, дії та результати. Саме на результатах я і зосереджений, а давати комусь привід для піару у мене немає часу. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі «Радио Вести».
   «Я продовжую працювати і мені ніколи коментувати чиїсь висловлювання. Дебати у мене щодня: на роботі, на зустрічах з киянами. Дискутувати потрібно про конкретні справи, дії та результати. Саме на результатах я і зосереджений. А йти і втрачати час, аби влаштувати шоу і дати можливість комусь попіаритися… Треба піаритися конкретними справами, зробленими для Києва», - наголосив Кличко.
   Міський голова зазначив, що у країні достатньо політиків, які засідають на всіх політичних шоу і «рвуть на собі сорочку». «Замість цього треба йти до киян і демонструвати результат. Нехай навіть і невеликий, але результат», - наголосив Віталій Кличко.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Всегда  11.11.2015 08:36
Я на досуге вспоминал, а что конкретно сделал Кличко как мэр, вернее, что хорошего, так как сделал он очень много. Безусловно в плюс можно отнести ларьки с хлебом. И хоть дешевым его можно назвать условно, так как до него все было дешевле в обычных магазинах. Однако, хлеб там всегда свежий и сами ларьки имеют симпатичный вид. Сильно напрягся и вспомнил, например отремонтированную дорогу на Пражской (правда не уверен, его ли это заслуга). Больше ничего хорошего вспомнить не смог (перекраска некоторых электричек не в счет). Может чего забыл - я обыватель. Хотя конечно, на фоне другого оранжевого мэра, Кличко выглядел предпочтительней (не завалил поднятую до него планку), но Черновецкий, по-моему не повышал цены на транспорт и был прикольным (пел, просил позвонить родителям, хорошо отзывался о своей бывшей жене и т.д., как говорится: все, что могу). Другое дело, что неверится и в план Бляхера для Киева.
Вот и получается, что дебаты их, как и эти выборы мэра вызывают интерес только у причастных и политически заангажированых (например, к строительству метро на Троещину, старую Дарницу или тоннелям под вокзалом Дарница они отношения не имеют).

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):