Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Петиція про міську електричку на ДВРЗ

Вівторок, 03.11.2015 21:08   

   "Наше місто, столиця України місто-герой Київ, є перенаселеним", - так починається петиція до Київської міської ради, автором якої є Володимир Миколайович Безбах. Наводимо текст із скороченнями.

   "Але в той же час мільйони мешканців Київської та інших територій України, не кажучи вже про іноземців, приїздять у Київ на роботу чи у інших справах. Вулиці та мости захаращені приватними автівками, метро переповнене, наземний громадський транспорт теж страждає від заторів, як і автовласники. За цих умов чи не єдиним реальним резервним ресурсом лишається міська електричка з усією її інфраструктурою.

Петиція про міську електричку на ДВРЗ

   Пропоную терміново інтенсифікувати роботу міської електрички шляхом введення нового графіку роботи, аналогічного графіку роботи метрополітену. Міська електричка має працювати по кільцевому режиму з 5 годин 35 хвилин вранці до 24.00 ввечері щоденно, без вихідних.

   Пропоную запустити новий маршрут приміської електрички Бровари - ДВРЗ - Дарниця - Лівобережна - Троєщина 1,2 - Петрівка - Зеніт- ... - Святошино - Новобіличі - Біличі- Ірпінь - Буча - Ворзель - Немєшаєво - Клавдієво - Бородянка та назад з використанням існуючих платформ міської електрички".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):